Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARI, FİNAL SPORU AĞIRLAYACAK

ARTVİN BOĞALARI, FİNAL SPORU AĞIRLAYACAK

Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubunda mücadele eden Artvin Belediyespor Basketbol Takımı 1 Mayıs Salı günü Final Spor ile karşılaşacak.

Artvin Belediyespor Basketbol Takımı, zorlu Manisa deplasmanından döndükten 2 gün sonra 1 Mayıs Salı günü saat 17.30’da Artvin Merkez Spor Salonunda Final Sporu konuk edecek.

Artvin Boğaları geçtiğimiz cumartesi günü Final grubunun ilk haftasında B grubunun 1.si Manisa Büyükşehir Belediyespor a konuk olduğu maçta 86-76 yenilerek 13 maçlık yenilmezlik serisi son buldu ve bu sezon deplasmanda ilk kez kaybetti.

Final Sporu Tanıyalım

Bursa temsilcisi olan Final Gençlik ve Spor Kulübü, B grubunda mücadele ediyordu.  Normal sezonu, 22 maçta aldığı 14 galibiyet ile 36 puanla  5’inci sırada tamamlayarak final grubu için play off oynamaya hak kazandı. Play off eleme turunda A grubu 5’incisi Rota Koleji ile eşleşti ve 2-0’llık bir seri ile adını final grubuna yazdırdı. Final grubunun ilk hafta maçında Bornova Belediyesini konuk etti ve kendi seyircisi önünde 79-71 mağlup oldu.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ