Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARI, EDİRNEDEN MUTLU DÖNDÜ

ARTVİN BOĞALARI, EDİRNEDEN MUTLU DÖNDÜ

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2.Ligi Final Grubu 11. Hafta Maçında Edirne Belediyesi Edirne Sporu deplasmanda 80-51 mağlup etti.

Artvin Boğaları Türkiye Basketbol 2.Ligi Final Grubu 11. Haftasında 17 puanla Final grubu 3’üncüsü Edirne Belediyesi Edirne Spora konuk olduğu maçtan 80-51 galip ayrıldı.

İlk periyot Artvin Boğaları etkin oyunuyla 20-08 önde tamamladı. İkinci periyoda baskılı  bir şekilde başlayan Artvin Boğaları bulduğu 20 sayı ile soyunma odasına 40-23 önde gitti.

İkinci yarıda ilk yarıdaki performansı aratmayan Artvin Boğaları, 22 sayı üreterek son periyoda 62-45 önde girdi. Son periyotta son topları iyi kullanan yeşil beyazlılar parkeden 80-51 galip ayrıldı.

Artvin Belediye Spor Takımı adına 14 sayı üreten Kemal Can Aktuna ve Mustafa Erdoğan en skorel oyuncu oldu.

Artvin Belediye Spor Final Grubunda oynadığı 11 maçtan 5 galibiyet 6 mağlubiyet alarak 16 puanla 4. Sırada yer alıyor. Artvin Boğaları 8 Haziran Cuma Günü saat 16.30’da Artvin Merkez Spor Salonunda Bornova Belediyesini konuk edecek.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Artvin Belediyespor başantrenörü Şahin Ateşdağlı; “ Bugün kazandığımız için mutluyuz oyuncularımı tebrik ediyorum.  Önümüzdeki 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak Final gurubunu 3. Sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Tabi biz maçlarımızı kazanırken rakiplerimizin de puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Kendi evimizde Cuma Günü oynayacağımız Bornova Belediye Maçında tüm taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz. Bugün ki bu galibiyeti bize desteklerini esirgemeyen Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye armağan ediyoruz.” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK