Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Artvin Boğaları 2017’yi Galibiyetle Kapattı

Artvin Boğaları 2017’yi Galibiyetle Kapattı

Türkiye Basketbol 2. Ligi 12’inci hafta maçında Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, sahasında Kepez Belediyesini 81-64 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Kepez Belediyesini 81-64 yendi. Artvin Boğaları bu sonuçla yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Artvin Boğaları maça Kemal Can, Mehmet Ali, Mustafa, ve Tolga 5’lisi ile başladı. Merkez Spor Salonunda oynanan mücadeleye tutuk başlayan Artvin Boğaları, ilk periyodu 18-16 önde kapattı. 2’inci periyotta farkı açan yeşil beyazlılar 24-14 skor ile soyunma odasına 42-30 önde gitti. 3’üncü periyota etkli başlayan Artvin Boğaları final periyoduna 67-45 önde girdi. Son periyotta rakibin geri dönmesine müsaade etmeyen Artvin Boğaları parkeden 81-64’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla beraber Artvin Boğaları Ligdeki 10. Galibiyetini alarak puanını 21’e yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlama aldı.

Artvin Boğaları adına en skorel oyuncular;14’er sayı üreten Müfit ve Tolga oldu

Koç Şahin Ateşdağlı maç sonu değerlendirmelerinde;”yeni yılın son maçını kendi evimizde oynamak güzeldi. Kepez takımı 2 maçlık yenilmezlik serisi ve zorlu bir yolculuktan geldiler. Bizim kendi evimizde maç kaybetme gibi bir lüksümüz yok onun için o ciddiyetle oynadık. Burada 12 oyuncumuzu da kullandık o anlamda da bizim için kar oldu. Yılı galip bir şekilde bitirdiğimizden dolayı mutluyuz. İnşallah 2018’de kaldığımız yerden devam ederek daha güzel daha büyük başarılara imza atacağız.” ifadelerine yer verdi.

ARTVİN BOĞALARI KAYBETMEYİ UNUTTU