Anasayfa / Haberler / ARTVİN BOĞALARI 19 DA 19 PEŞİNDE

ARTVİN BOĞALARI 19 DA 19 PEŞİNDE

Erkekler Basketbol 3.Ligin de mücadele eden Artvin Belediyesi Basketbol Takımı 9 Nisan Cumartesi Günü Artvin Spor Salonunda Saat 15.30 da oynayacağı Bartın Belediyesi Maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Artvin Boğaları geçen hafta Tunceli İl Özel İdare Spor’un sahaya çıkmaması sonucu hükmen 20-0 galip gelmesinin ardından namağlup serisini 18 maça çıkarırken Bartın Belediyesi Basketbol takımı ise geçen hafta kendi sahasın da Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi Basketbol takımını yenerek ilk 4’de girme şansını sürdürdü.

İkinci Tur B Grubunda mücadele eden Artvin Belediyesi Basketbol Takımı şuana kadar rakip potasına 488 sayı atarken kendi posasında ise 352 sayı gördü. Rakibimiz Bartın Belediyesi Basketbol Takımı İse rakip potasına 380 sayı atarken kendi potasında ise 437 sayı gördü.

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Başkanı Zafer İnce; ‘’Belediye Basketbol Takımımız grubun da namağlup liderliğini sürdürürken hafta sonu oynayacağı Bartın Belediyesi Basketbol Takımı maçının hazırlıklarına bir hafta boyunca günde tek idmanla hazırlandık.

Sakatlığı bulunan Takım kaptanımız Ferit ve Egemenin hafta sonu oynanacak maçta oynamalarının çok zor olduğunu ama onların yerine oynayacak olan sporcularımızın en az onlar kadar mücadele edip iyi oynayacağını ve namağlup serimizi 19 maça çıkaracağımızı düşünüyorum.

Geçen hafta Tunceli maçını hükmen kazanıp gruptan lider çıkmayı garantiledik ve artık A grubundan gelecek olan rakibimizi beklemeye başladık ve inşallah hedefimiz olan 2.Lige çıkacağız ayrıca biz kendi saha ve seyircimiz önün de oynayacağımız maçı kazanıp serimize devam edeceğiz rakibimiz gruptan çıkmak için son iki maçını kazanmak zorunda çünkü bizimle oynadıktan sonra dördüncülük için grupta mücadele ettiği Konya Mevlana Üniversitesi maçına çok rahat çıkmak isteyeceklerdir çünkü bizim maçı kazandıkları taktirde gruptan dördüncü Çıkmayı garantileyecekler ama bize yenilirseler son hafta Konya deplasmanın da mutlaka kazanmaları gerekecek onların ligdeki durumu bizim için önemli değil çünkü biz namağlup serimize devam etmek istiyoruz o yüzden bu maç bizim için çok önemli ve her zamankinden çok seyircimize bu maçta ihtiyacımız olacak bütün Artvin Halkını Cumartesi günü saat 15.30 oynayacağımız maça bekliyoruz ‘’ dedi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı