Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BİR SOFRADA İLK İFTARINI AÇTI

ARTVİN BİR SOFRADA İLK İFTARINI AÇTI

Artvin Belediyesi iki ayrı yerde kurduğu iftar çadırlarında yaklaşık bin kişi aynı ayna iftarını açtı.

Artvin Belediyesi tarafından kurulan ve geleneksel hale gelen iftar çadırları bu Ramazan ayında hizmet vermeye başladı.

Artvin Belediyesin önünde ve Çoruh Park’da kurulan 800 kişilik iftar çadırları ilk gününden doldu taştı. Artvinliler bir sofrada iftar açmanın manevi hazzını yaşadı.

Belediye önündeki İftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, iftar çadırına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek ramazanın bereketinin paylaşmak ve birlik, beraberlikten geçtiğini söylerken böyle manevi değerlerin en üst seviyede yaşandığı zamanlarda vatandaşlarla birlikte olmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu belirtti.

Akşam ezanın okunmasıyla birlikte yaklaşık bin kişi bir sofrada aynı anda oruç açtı.  Yenilen yemeğin ardından yemek duası edildi.

İftar Çadırına gelen vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye ve Artvin Belediyesi personeline teşekkür ederek son 3 yıldır Artvin’de farklı ramazan yaşadıklarını dile getirdiler.

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı