Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESPOR’UN FİNAL GRUBU FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

ARTVİN BELEDİYESPOR’UN FİNAL GRUBU FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

Artvin Boğaları Türkiye Basketbol Ligine çıkmak için son aşama olan final gurubunda ki fikstürü belli oldu.

Artvin Belediyespor Final Grubunun ilk maçını 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da B grubu lideri Manisa Büyükşehir Belediye spor ile Manisa Atatürk Spor Salonunda ikinci maçını ise 1 Mayıs Salı günü saat 17.30 ‘da Artvin merkez spor salonunda Final spor ile oynayacak.

Türkiye Basketbol 2. Liginde (TB2L) mücadele eden Artvin Belediyespor,  grup aşamasındaki 24 maçın 22 sini kazanarak lider tamamladı. Final Grubuna kalabilmek içinde Mersin BŞB ile karşılaştığı play off maçlarında Mersin BŞB’yi 2-0lık seriyle geçerek final grubuna kalmaya hak kazanan Artvin Boğalarının final grubu fikstürü bugün çekilen kuralar ile belli oldu.

Final gurubunda mücadele edecek takımlar şu şekilde;

Artvin Belediyesi, Boluspor, Bornova Belediyesi, Edirne Belediyesi, Fethiye Belediye, Final Spor, Gemlik Basketbol, Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında iki devreli ve lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar, 2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) yer almaya hak kazanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesporu Tanıyalım

Manisa Büyükşehir Belediyespor B grubunda oynadığı 22 maçta 19 galibiyet alarak 41 puanla grubunu lider tamamladı. Play Off maçlarında da A grubunun 8’incis Serra Sünger İnegöl Belediyespor ile karşılaştı ve play off 2-0 lık seri ile tamamlayarak Final grubuna adını yazdırdı.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ