Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ’NE TAM DONANIMLI İTFAİYE ARACI

ARTVİN BELEDİYESİ’NE TAM DONANIMLI İTFAİYE ARACI

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Artvin Belediyesi’ne tam donanımlı 2016 model sıfır kilometre Ford 1820 marka itfaiye aracı kazandırıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin girişimleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’ndan Artvin Belediyesi’ne, tam donanımlı itfaiye aracı hibe edildi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilen Mehmet Kocatepe, görev süresi boyunca Artvin’e toplamda 21 hizmet aracı kazandırdı. “Hemşerilerimize hizmet için ne araç gerekiyorsa alacağız” sözünü her platforma dile getiren Başkan Kocatepe, yaptığı girişimler sonucu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’ndan Artvin Belediyesi’ne, tam donanımlı itfaiye aracı kazandırıldı.

Hibe edilen araçlarla birlikte araç parkının ihtiyaçlar çerçevesinde genişletildiğini ifade eden Başkan Kocatepe, kentin her geçen gün büyüdüğünü ve daha fazla hizmete ihtiyaç duyulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile belediyemizin araç ve ekipman parkını her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. 2 buçuk yıllık görev süreci içerisinde makine parkımıza 22 araç kazandırdık. İtfaiye envanterinde de toplam 3’ü tam teşekküllü 5 aracımız mevcut. Bugünde son olarak tam donanımlı bir itfaiye aracını Artvin’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TBB tarafından 6 ton su kapasiteli, 250 litre köpük deposu olan araziye uyumlu 2016 model Ford 1820marka aracı belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nün araç filosuna kattık. Bu aracın ilimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen TBB Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum.”

(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ