Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNE AİT ASFALT PLENTİ ÜRETİME HAZIR

ARTVİN BELEDİYESİNE AİT ASFALT PLENTİ ÜRETİME HAZIR

Artvin Belediyesi bir ilki daha hayata geçirerek Belediyeye ait asfalt plentini kurdu.

Artvin Belediyesi’nin Erzurum kara yolu üzerinde sene başında kurulumuna başladığı Asfalt plenti kısa zamanda üretime başlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin hedefi olan kendi kendine yeten bir belediye anlayışıyla ilimize kazandırılan asfalt plentinin 22 tonluk doğalgaz LNG tankı montajı yapılarak 22 ton sıvılaştırılmış LNG gazı dolumu yapıldı. Gaz dolumuyla birlikte 25 ton bütüm de sisteme yerleştirilerek önümüz de ki hafta içerisinde deneme üretimine başlanacak.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yollar için asfaltın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak şehir merkezinde ki yolların yeniden elden geçileceğini söyledi. Kocatepe;” Bildiğiniz üzere ilimizde Özel İdareye ait asfalt plenti var. İlçeler ve köylere bu plentin ürettiği asfalt gönderiliyor. Bu yüzden şehir merkezinde çok fazla asfalt dökülecek yer olmasına rağmen sınırlı miktarda gelen asfalt bize yetmiyordu. Bizde kendi başımızın çaresine bakarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle görüşmemiz sonrasında saatte 90 ton üretim kapasiteli asfalt plentimizi kurduk gerekli malzeme alımını ve montajını yaptık kısa zamanda test üretimine başlıyoruz.  Bu sayede şehir merkezinde gerek yenilenmesi gereken yollar, gerekse yeni yapılmakta olan yollar için asfalama çalışmasını yapacağız. Artvin’e daha güzel hizmetler verebilmek için bu tesisimizi belediyemize kazandırıyoruz.”dedi.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEHİRDEKİ DERE YATAKLARINI TEMİZLEDİ