Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA PİLAV VE KAVURMA İKRAMI

ARTVİN BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA PİLAV VE KAVURMA İKRAMI

Artvin’de,  “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında Artvin Belediyesinin katkılarıyla bin beş yüz kişiye pilav, kavurma ve gül dağıtıldı.

Artvin Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan, İl Müftüsü Kemal Uçkun Yeni Mahalle (İskebe)  Camii’nde cuma namazının ardından vatandaşlara pilav, kavurma ve gül dağıttı.

Artvin İl Müftüsü Kemal Uçkun, Nisan ayının ikinci haftasında kutlanan Kutlu Doğum Haftasında çeşitli etkinlikler organize ederek vatandaşlarla birlikte dolu dolu yaşadıklarını söyledi.

Müftü Uçkun; ‘’Diyanet Sen Başkanlığımızın temel konu olarak Hz Peygamber, Tevit, Vahdet ve gelin birlik olalım Sloganıyla beraber Kutlu doğum haftamız gayet güzel başladı. Çarşamba günü bir konferansımız vardı. Kutlu Doğum haftasının Pazartesi Günü açılışını yaptıktan sonra Artvin’deki bütün esnafımıza gül taktım ederek kutlu doğum haftası boyunca neler yapacağımızın yazdığı davetiyeleri dağıtım esnafımızı bilgilendirdik. Bugünde Kutlu Doğum haftası etkiliğinde Artvin Belediyemizin katkılarıyla Cuma Namazının ardından bütün Artvinlilere kavurmalı pilav dağıtımı yaptık, başta Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ederiz.

Bunun yanın da Şehit evlerimize, Hastanede yatan vatandaşlarımıza, Sevgi Çocuk Evlerimize, Ceza Evimize, ekiplerimizi yollayıp bir gül takdimi ikram etme suretiyle haftamızı geçirmeye çalıştık. İnşallah bu sene bu isme layık olarak tevhidi kalbimize yerleştirmeyi hem de vahdeti oluşturmayı sonunda da gelin birlik olalım sloganıyla el ele, kol kola birlik olmayı yüce rabbim bizlere nasip etsin” dedi.

Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan ise Artvin Belediyesi Sosyal Projeleri kapsamında Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Yeni Mahalle Camiisin de 1500 kişilik etli pilav ikram ettiklerini ifade ederek şunları söyledi. Yazan ;  “Artvin Belediyemizin her kandil gecelerinin de vatandaşlarımıza kandil simiti ikram ettiğimiz gibi bugün de kutlu doğum haftasında da Kavurma, Pilav ve gül dağıttık. İl Müftülüğümüzle birlikte organize ettiğimiz programda emeği geçen başta belediye başkanımız sayın Mehmet Kocatepe olmak üzere tüm belediye ve müftülük çalışanlarına vatandaşlar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı