Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN JET HIZINDA HİZMET

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN JET HIZINDA HİZMET

Yaklaşık bir hafta önce başlatılan çalışma çok kısa sürede tamamlanarak yol hizmete açıldı.

Artvin Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta yapımına başlanan Çağal Sokak ve Türkocağı Sokağı Karslıoğlu evinin arkasındaki bağlantı yolunda eğim düşürme çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık bir hafta önce başlatılan çalışma çok kısa sürede tamamlanırken, Cumhuriyet Caddesi girişindeki otoparkın bağlantı yolunun genişliği 7 metreye çıkarıldı. Öte yandan Türkocağı Sokağında da beton duvar yapım çalışmaları da çok hızlı bir şekilde örülerek yolun genişlemesi sağlandı. Çalışmalar vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.

Yol medeniyettir anlayışıyla şehir içi ana ve ara yollarında ciddi iyileştirmeler yapan Artvin Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta içerisinde Dr. Kadir Topbaş Bulvarı üzerinde yapımı devam eden otopark girişinin yol eğimini düşürmek ve Türkocağı sokağına yolu bağlama çalışmalarının ilk etabı tamamlandı.

İsmet Acar Bulvarını Dr. Kadir Topbaş Bulvarına bağlayan ara yolun kod farkı düşürülüp genişliği 7 metreye çıkarıldı. Yeni otopark girişi olarak da kullanılan yola beton dökme işlemi gerçekleşerek hizmete açıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, konuya ilişkin yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana şehrimize yeni alternatif yollar kazandırma çalışmalarını gerek ana güzergâhlarda gerekse de mahalle ve sokaklar arasında devam ettirdiklerini belirterek bahse konu olan güzergâhta yapılan çalışmalarında bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar olduğunu ifade etti. Bu bölgede ikamet eden vatandaşların talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmalar ile birlikte bu bölgenin kullanılarak şehir içi trafiğinde de az da olsa bir rahatlama olacağını ve şehir içerisinde alternatif güzergâhlar oluşturma noktasında da başarılı bir uygulamaya imza attıklarını söyleyen Başkan Kocatepe, ulaşım noktasındaki çalışmaların ve alternatif yollar oluşturma gayretlerinin de süreceğini sözlerine ekledi.

REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE 50 KULÜBE