Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Artvin Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Artvin Merkezdeki engelli öğrenci ve vatandaşlara Gençlik Merkezinde eğlence programı düzenledi.

Artvin Belediyesi organizasyonunda, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinden engelli vatandaşlar için Gençlik Merkezinde eğlence programı düzenlendi.

Program Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro ekibi tarafından sergilenen Nasrettin hoca hikâyeleri ve Milli egemenlik Anaokulu küçük mucitler sınıfı öğrencileri öğretmeleri Büşra Keleş rehberliğinde şarkılar söyleyip işaret diliyle ‘Engel Olma Destek Ol’, ‘Sevgiye Engel Yoktur’ sloganlarını attılar.

Programda Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye, Öğretmen Büşra Keleş rehberliğin de Küçük Mucitler Sınıfı öğrencileri ve velileri tarafından filografi sanatıyla yapılmış Türk Bayrağı hediye edildi.

Gösterilerin sonrasında katılımcılar müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attılar.

Programa Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Başar, Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi Öğrencileri, okullarda eğitim gören engelli öğrenciler, eğitmenler, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Dünya Engelliler günü münasebetiyle Artvin Belediyesince organize edilen programda yaptığı konuşmada Engelsiz Akademi projesinin müjdesini vererek yeni dönemde Engellilere yönelik eğitimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Kocatepe; “ Engelsiz Yaşam Akademi projemizle çocuklarımızın kişisel gelişimine, kültür sanat etkinlerin eğitimine, ailelerin dinlenip kendilerini geliştirebilip danışmanlık alabilecekleri bilimsel çalışmaların ürünü yeni bir projeyi hayata geçireceğiz.  Teknolojiyi de kullanarak ürünler üretebileceğimiz Engelsiz Yaşam Akademisiyle sizleri buluşturmuş olacağız.

Bu şehrin en çok çilesini çeken sizlerin bir nebze olsun hayatını kolaylaştırmak ve yüzünüzde ki tebbesümün nedeni olmak istiyoruz.

Modern dünyada engellilere pozitif ayrımcılık yapılmayarak yapılan tüm hizmetin herkesin kullanabileceği şekilde yapılıyor.  Bizler yönetici olarak toplumda mutlu huzurlu bireyler meydana getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Her 3 Aralık Engellilerimizin farkındalık günü olarak bizlerde küçükte olsa çocuklarımızın hayatına dokunmak istiyoruz.  Çocuklarımıza daha huzurlu daha yaşanılabilir bir kent yapmaya çalışıyoruz”dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK