Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNDEN ÇEVREYE DOST PROJE

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ÇEVREYE DOST PROJE

Artvin Belediyesi, öğrencilere çevre bilinci oluşturabilme ve geri dönüşebilir atıkların ekonomiye yeniden kazandırılması adına karnesini alan öğrencilerin kitaplarını toplayarak geri dönüşüme gönderme kampanyası düzenledi.

Artvin Belediyesi tararından düzenlenen geri dönüşüm kampanyasında 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarını toplanılarak geri dönüşüme gönderilecek.

Öğrenciler kullanmadıkları ders kitaplarını, defterlerini kağıtları v.b kağıt türlerini diğer çöplerden ayrı bir şekilde çöp konteynırlarını yanına bırakarak, okullarına veya Artvin Belediyesine getirerek geri dönüşüme kazandıracaklardır.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; 2017-2018 eğitim öğretin sezonunu tamamlayan öğrencileri kutlayarak kullanmadıkları kağıt türevlerini geri dönüşüme kazandırılmasını iseyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Öncelikle 2017-2018 eğitim öğretim sezonunu tamamlayan öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin kullanmadıkları ders kitapları defterleri müsvedde kağıtları vb. kağıt türevlerini Artvin Belediyesine getirmelerini veya çöp konteynırların yanına ayrıştırılarak bırakmalarını istiyorum. Biz bu kağıt türevlerini toplayarak geri dönüşme göndererek çevremizi, doğamızı, ormanlarımıza korumuş olacağız” dedi.

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı