Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

ARTVİN BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

Engelsiz Yaşam, Kültür Sanat Merkezi Açılıyor

Özgürlük Bedende Değil Yürektedir

Artvin Belediyesi tarafından Hürriyet Caddesi üzerinde ‘Engelsiz Artvin’ sloganıyla engelli vatandaşlarımız ve kadınların boş zamanlarını değerlendirebilmeleri, Artvin’e özgü hediyelik eşyaları üretip satabilecekleri ve eğitim alabilmeleri için uygulamaya koyduğu Engelsiz Yaşam, Kültür Sanat Merkezi 9 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

2015 yılı içerisinde Artvin Belediyesi tarafından hayata geçirilip tamamlanan proje resmi açılışı yapılmadan hizmete başlamıştı. 9 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’de yapılacak resmi açılışla hizmete girecek olan çok amaçlı Engelsiz Yaşam, Kültür Sanat Merkezi ile şehrin ihtiyacı olan büyük bir sosyal ve kültürel ihtiyacı da giderilmiş olacak.

• Çok Amaçlı Bir Yaşam, Kültür ve Sanat Merkezi

Artvin Engelsiz Yaşam, Kültür ve Sanat Merkezinde, Artvin Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından engelli ve vatandaşlara yönelik verilen ahşap boyama, alüminyum folyo kabartma, tezhip sanatı, dokuma, seramik boyama, el işi ürünleri gibi birçok farklı ürünleri ortaya koyup sergileyip satabilecekleri bir yer olarak olacak.  Bu özelliğinin yanı sıra verilecek eğitimlerle de engelli vatandaşlarımızın gelişimine katkı sağlanacakken kadınlarında Hanımlar Lokalinden sonra boş zamanlarını geçirebilecekleri bir yaşam, kültür sanat merkezi hizmete sunulmuş olacak.

‘Özgürlük bedeninde değil yüreğindedir’ anlayışıyla Engelsiz Bir Artvin hedefleyen Artvin Belediyesi, hanımların ve engelli vatandaşları için her zaman en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

9 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’de yapılacak resmi açılışa tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, engelsiz bir Artvin için çalıştıklarını vurgulayıp Engelsiz Yaşam, Kültür ve Sanat Merkezinin Artvin’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

#HerşeyArtvinİçin #ArtvineHizmetYolunda

tt 13133260_1334896853193580_4828127663371038019_n