Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Ulaşım Daha Rahat

‘Artvin’e Hizmet Yolunda’ sloganıyla hareket eden Artvin Belediyesi yıllar sonra yarın ( 19 Mayıs’ta ) uygulamaya koyacağı 2 Belediye Halk Otobüsü’nü vatandaşların hizmetine sunuyor.

19 Mayıs Kutlamalarının ardından yarın HalitPaşa Meydanında saat 12.00’da açılışla hizmete girecek olan toplu taşıma halk otobüsleri 45 dakika da bir Köprübaşı – İskebe arasında vatandaşlara hizmet verecek.

Belediye Toplu Taşıma Halk Otobüsleri yarın gün boyu vatandaşlara ücretsiz olacak.

Şehrimize En İyi Hizmet İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

Toplu Taşıma Halk Otobüsleri’nin hizmete başlamasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yıllar sonra hizmete girecek olan Halk Otobüsleri ile yeni bir hizmeti şehre kazandırdıklarını söyledi. Kocatepe, “ Artvin’e hizmet için 7/24 çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmeti nasıl daha iyi yapabiliriz diye çalışıyoruz. Yarın hizmete sunacağımız 2 Toplu taşıma halk otobüsü ile vatandaşlarımızın yıllardır ihtiyacını duyduğu bir hizmeti daha uygulamaya koyarak bir ihtiyacı daha gidermiş olacağız. Araçlarımız Köprübaşı – İskebe arasında 45 dakikada bir hizmet verecek. İlk güne özel olarak yarın gün boyu ücretsiz olacak. Belediye Toplu Taşıma Halk Otobüsleri şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

#HerşeyArtvinİçin

Artvin’de 19 Eylül Gaziler Günü Töreni