Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİNDEN ABD ÜRÜNLERİNE BOYKOT

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ABD ÜRÜNLERİNE BOYKOT

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Sosyal Tesislerinde ABD menşeli ürünlerin satışını ve kullanımını durdurarak boykot etme kararı aldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, son günlerde ABD’nin Türkiye ekonomisi üzerinden yaptırımlarına karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ABD ürünlerine boykot çağrısına destek vererek Artvin Belediyesi sosyal tesislerinde ABD ürünlerinin satışını durdurduklarını söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin, hükümetin sağlam ve iradeli duruşuyla, halkın desteğiyle bertaraf edildiğini söyleyen Kocatepe, “Son günlerde, Türkiye’mize yönelik açık bir ekonomik saldırı var. ABD’nin ekonomik yaptırımlar üzerinden, ülkemizi zayıflatma çabaları yine boşa çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi maruz kaldığımız ekonomik saldırının arkasında başka niyetler vardır. Bu ülkeyi kimse yıpratıp, boyunduruk altına alamaz. İhracatta, turizmde, istihdamda rekorlar kıran, turizmde dünyada örnek gösterilen bir ülke konumundayız. Gerçek böyleyken, ülkemizi kötü göstermek isteyenlere karşı, Artvin Belediyesi olarak bizler de Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek veriyoruz ve Belediye sosyal tesislerimiz Artvin Sofrası, Atatepe, Kafkasör başta olmak üzere halka açık tüm hizmet noktalarında ABD menşeli tüm ürünlerin satışlarını durduruyoruz. Amacımız, ülkemizde yerli malı tüketimin artırılmasını sağlamaktır” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA