Anasayfa / Haberler / ARTVİN BELEDİYESİNDEN 7 MAHALLEYE 77 BİN LALE

ARTVİN BELEDİYESİNDEN 7 MAHALLEYE 77 BİN LALE

Artvin Belediyesi 7 Mahallede 77 bin lale soğanı dikecek.

Artvin Belediyesi şehri güzelleştirmek adına her yıl yaptığı lale ve çiçek ekimini 2017 yılında da 7 Mahalleye 77 bin lale ekerek şehre görsellik katacak.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin katılımıyla Perşembe günü saat 14.00’da Mahalle muhtarları, öğrenciler, belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte Atapark’dan başlanarak 4 ayrı renk lale soğanı dikilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen sıfırın altında 40 dereceye kadar dayanıklılığı olan kırmızı, beyaz, mor, sarı ve benzeri çeşitli renklerde dikimi yapılacak lale soğanları, kış aylarında kar altında kaldıktan sonra nisan ve mayıs aylarında çiçek açmaya başlayacak. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin muhtarla, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Atapark’dan start vererek Çayağzı mahallesi, Orta Mahalle, Çarşı Mahallesi, Dere Mahallesi, Balcıoğlu Mahallesi, Çamlık mahallesi, okul bahçeleri ve yol kenarlarına dikilecek laleler şehrin estetiğine renk katacak.

Etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR