Anasayfa / Haberler / ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN 300 TON ASFALT

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN 300 TON ASFALT

Artvin Belediyesi şehrin ana arterleri başta olmak üzere ihtiyaçlar doğrultusunda mahalle yollarında kullanılmak üzere Bursa Büyük Şehir Belediyesinden 300 ton Asfalt ham maddesi bitüm aldı.

Alınan asfaltın 100 tonu tankerlerle yola çıkmış olup yarın Artvin’e geliyor.  Alınan 300 tonluk asfalt şehrin değişik noktalarında yol düzenleme ve yapılacak alternatif yollarda kullanılacak.

“Yol Medeniyettir”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kentlerin medeniyet seviyesini gösteren en önemli ölçünün yolları olduğunu belirterek, “Biz de yol medeniyettir ilkesinden hareketle başta şehir merkezi olmak üzere kentin tüm bölgelerindeki asfalt eksikliklerini gideriyoruz.  Şehrin prestij caddeleri başta olmak üzere merkezde ki mahalle aralarında bulunan bozuk yollarda onarılıyor. Artvin’in  sağlıklı ve marka kent olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürürken ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Yol bu ihtiyaçların en başında geliyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Artvin Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Belediye Ekipleri 24 Saat İşbaşında”

Başkan Kocatepe,  şehir merkezindeki yol asfaltlamalarında ve parke taşı yenileme çalışmalarından trafiğin etkilenmemesi ve vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için çalışmaların düzenli ve periyodik olarak yapılacağını, bu kapsamda Belediye ekiplerimiz 7/24 çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Yüz Ak’ıyla 3 Yılda Yaptığımız Hizmetleri Halkımıza Anlattık