Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ ZAFER BAYRAMI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ARTVİN BELEDİYESİ ZAFER BAYRAMI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Artvin 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Hazırlanıyor

Artvin Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl dönümü kutlama hazırlıklarına anayol kenarlarında ki kaldırımlarını kırmızı beyaz renklere boyayarak başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlanacak olan büyük taarruzun 94’cu yıl kutlama hazırlıklarına start veren ve kırmızı beyaz bir bayram hedefleyen Artvin Belediyesi ilk etapta anayol kaldırımları kırmızı beyaz renklere boyuyor. Çalışma kapsamında daha önceden de al bayrağımızın renkleri olan kırmızı beyaza boyanmış olan kaldırımların renkleri yenileniyor.

Kırmızı beyaz sevdasıyla coşkulu bir zafer bayramı yaşamak için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Mehmet Kocatepe, “her dönem büyük bir coşku ve sevinçle kutladığımız Zafer bayramını bu yılda aynı sevinç ve coşkuyla kutlamak için çalışmalarımıza başladık. Bu kapsam da zafer bayramına kırmızı beyaz’a bürünmüş bir şekilde girmek için çalışıyoruz” dedi.

KÜLTÜR SOKAĞINDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI