Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ YOL VE PARKE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ARTVİN BELEDİYESİ YOL VE PARKE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Bahar aylarında yoğun yağmurlar sonrası şehir içi ve mahalle aralarında ki zarar gören yol ve parke onarım ile düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Artvin Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Dere Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak yolundan Halit Paşa Meydanına kadar olan yolda 2 Bin Metrekare parke taşı döşeme çalışması başladı. Alanın parke taşı döşemesinin ardından şehir içerisinde değişik bölgelerde zarar gören parke taşları trafiği aksatmadan değiştirilecek. Parke taşı döşemelerinin yanı sıra asfalt yama çalışmaları da devam ediyor.

Yol onarım ve parke çalışmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yaz mevsiminin başlamasıyla bahar aylarında zarar gören yolların onarım ve düzenlemelerine başlandığını belirtti. Kocatepe, “çalışmalar kapsamında mahallelerimize dokunmaya başladık. İlk etapta mahalle araları ve bağlantı yollarından başladık. Havaların düzelmesiyle birlikte parke, asfaltlama çalışmalarına hemen başlanarak hızlı bir şekilde zarar gören ve trafikte araçlara sıkıntı çıkaran sorunları biran önce gidereceğiz. Biraz gecikmiş gibi görülebilir ancak malum bu bahar mevsimi bol yağışlı geçti. Hava şartlarına bağlı olarak ekiplerimiz çalışmalarına hemen başladılar ve trafiğide çok aksatmadan çalışmalarını gerçekleştiriyor” dedi.

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı