Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ TÜM PERSONELİYLE DEMOKRASİ NÖBETİNDE

ARTVİN BELEDİYESİ TÜM PERSONELİYLE DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin 7’cı gününde de Artvin Halkı tek vücut Demokrasi nöbetine devam ediyor. Artvin Valiliği önünde gerçekleşen demokrasi nöbetine Artvin Belediyesi personeli aileleri ile birlikte Artvin Belediyesi önünde toplanarak Cumhuriyet ve İnönü caddeleri boyunca sloganlar atarak valilik önüne kadar yürüdü.

Demokrasi nöbetinin 7. gecesinde Valilik Meydanı’nda demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak için toplanan binlerce kişi darbe girişimine karşı tek yürek oldu.

Vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak ve zaman zaman da sloganlar atarak darbe girişimini protesto etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe burada halka seslenerek,15 Temmuz darbe girişimi karşısında ülkenin büyük bir tehlike atlattığını belirterek,” Sizlerin bu görüntüsü, bu dik duruşu ne kadar güçlü olursa bu travmayı o kadar rahat atlatırız. Ülkede bir yangın yaşandı ve 250 şehidimiz var. Bir yangın hemen sönmez. Eğer itfaiyeciler yangını bırakır giderse emin olun yine başlar yanmaya. Bakın bu bir şaka değil. Bir kişinin dahi bu nöbetten ayrılmasını istemiyoruz. Bugün şehrimize, devletimize, bayrağımıza ve milletimize sahip çıkma zamanıdır. Değişen ve büyüyen ve dünya liderliğine oynayan Türkiye’nin önünün kesilmesi dahası düşmanlarımız tarafından bir şekilde işgal edilmesi çalışmasıdır. İşte sizler gibi dik duran insanlar gördükçe emin olun bu mücadelede namlunun ucunda yatan polisimiz ve askerimiz de kendisini daha güçlü hissediyor. Sizler onların arkasındaki yegâne güç oluyorsunuz. Bu birlik ve beraberliğimizi hep koruyalım ve sabahlara kadar nöbet tutalım. Polisimize ve askerimize sahip çıkalım. Sizler böyle olduğunuz sürece şer güçler üzerimize gelemeyeceklerdir. Polisimizi ve askerimizi de korumuş olacağız. Her gün bu nöbeti daha kalabalık bir şekilde tutalım. Bugün birlik olma zamanıdır. Demokrasi nöbetine katılan siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan birer konuşma yapan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel ile sendika başkanları darbe girişimini lanetleyerek herkesi Devlete, bayrağa ve milli iradeye sahip çıkmaya davet ettiler.

Demokrasi nöbetine Artvin Valisi Muhterem İnce’nin yanı sıra, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Yenikomşuoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, Siyasi Parti İl Başkanları, Sendika Başkanları, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel ile kamu kurum ve kuruluşlarının kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

ÇOCUK BAŞKAN KOLTUĞU DEVRALDI TALİMAT VERDİ