Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ TEKNOLOJİ VE NOSTAJİYİ BİR ARAYA GETİRDİ

ARTVİN BELEDİYESİ TEKNOLOJİ VE NOSTAJİYİ BİR ARAYA GETİRDİ

Kocaeli’nde düzenlenen Artvin Tanıtım günlerinde Artvin Belediyesi Teknoloji ve Nostajiyi bir araya getirdi.

Günümüz teknolojilerinden olan sanal gerçeklik (3D VR) Artvin’e özlem duyan hemşerilerimizi ve ARtvini merak eden vatandaşlarımızı Kocaeli’ndeyken kendini Artvin’de hissetme imkanı sunarken; bir yandan da unutulmaya yüz tutmuş olan kartpostal ile Artvin’deki tanıdıklarına Belediyemiz aracılığı ile mesaj  gönderme imkanı sundu.

3D VR gözlüğü deneyen katılımcılar Artvin’i daha önce bu açıdan hiç görmediklerini bir gözlükle sanki Artvin’in sokaklarında yürüyormuş hissi uyandırdığını ve bu uygulamayı bize sunan Artvin Belediyesine, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkürlerini ilettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Kocaeli’nde projesi kapsamında organize ettiği ve Kocaeli Artvinliler Birliği öncülüğünde  Kocaeli Uluslararası Fuar Alanında yapılan Artvin Tanıtım Günleri  14 Mart Çarşamba günü saat 21.00’a kadar Kocaelili vatandaşlara kapılarını açık tutacak.

ARTVİN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ