Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ İTFAİYE HİZMET BİNASINDA SONA GELİNDİ

ARTVİN BELEDİYESİ İTFAİYE HİZMET BİNASINDA SONA GELİNDİ

Artvin Belediyesi İtfaiye müdürlüğü hizmet binası inşaatında sona gelindi.

Orta Mahalle Miralay Şükrü Bey Caddesinde  (Eski Fuat Boz Oto Yıkama) yapımı devam eden ve içersinde yatakhaneden kapalı garaja kafeteryadan  dinleme odasına kadar bir çok oda bulunan  İtfaiye Müdürlüğü yeni hizmet binasının karkas inşaatı tamamlandı. Hava şartlarına göre dış cephe ve ince işçiliğine başlanacak olan itfaiye müdürlüğü binası kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; “Bir şehirde olmazsa olmazların başında itfaiye gelir. Mevcut yerimizde gerek park sıkıntımız gerek binanın yetersizliğinden dolayı yeni bir itfaiye binasına ihtiyacımız vardı. Belediyemize ait olan Fuat Boz oto yıkama ile anlaşarak mevcut yerde revizelerde bulunarak şehrimizin ihtiyacı olan modern itfaiye binasının yapımına başladık. Burada kapalı garajı, yatakhanesi, deposu idari ofisi, kafeteryası olan itfaiye binamızın artık sonunda gelindi yakın zaman hizmete açacağız.” dedi.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ