Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Artvin Belediyesi Gençlik Kültür Sanat Evi Açıldı

Artvin Belediyesi Gençlik Kültür Sanat Evi Açıldı

Artvin Belediyesi tarafından restore edilen tarihi hamam “Artvin Belediyesi Gençlik Kültür Sanat Evi” olarak törenle hizmete açıldı.

Çarşı Mahallesi’nde restore edilerek Gençlik Kültür Sanat Evi’ne dönüştürülen tarihi yapı gençlerin müzik, tiyatro eğitimi faaliyetlerini gerçekleştirip, kitap okuyup ders çalışabilecekleri bir şekle dönüştürüldü.

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Kültür Sanat Evi”nin kentet gençlerin, bir ayara gelip temiz mekanlarda sohbet edeceği, kitap okuyacağı, sanat duygularını tatmin edeceği mekan olarak hizmet vereceğini söyledi.

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve boş zamanlarını faydalı şeylerle değerlendirmeleri amacıyla “Gençlik Kültür Sanat Evi”ni hizmete girdiğini vurgulayan Kocatepe şunları söyledi:

“Gençlerimizin temiz ortamda müzik, tiyatro,  sanat adına çeşitli etkinlikler, sohbetler ve eğitimi öğretimlerini burada yapmalarını arzuluyoruz.  Kimseni gençlerimizi köhne köşelerde zehirlemesine devlet olarak, belediye olarak, Artvin olarak izin vermeyeceğiz. Ülke gençlerimizin sıkıntılarını biliyoruz kurtarabildiklerimizi bu güzel mekanda ağırlayarak vatanına milletine faydalı insan olmasını sağlayacağız.”

Artvin Valisi Yılmaz Doruk da yaptığı konuşmada Gençlere yönelik yapılan bu güzel hizmetten dolayı Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkürlerini iletti.

Genç nesillerin faydasına olan bu tarz mekanların sayısının daha çok olmasını arzuladıklarını belirten Vali Doruk,  “Gençlerimizin boş zamanlarda buraya gelerek en üst düzeyde faydalanmasını istiyoruz. Bunun için gerekli yönlendirmeleri yapacağız. Ben mekânın Artvin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşanların ardından kurdele kesimiyle Gençlik Kültür Sanat Evi’nin açılışı yapıldı. Mekanın gezilmesinin ardından mini konserle program sona erdi.

Açılışa Artvin Valisi Yılmaz Doruk eşi Meral Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe eşi Hacer Kocatepe, İl Müftüsü Hasan Güneş, Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt, AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sevim Cicioğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Başar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülser Güray, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET