Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLADI

ARTVİN’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Yaklaşan ramazan bayramı öncesi Artvin’de Belediye tarafından genel temizlik çalışmalarına hız verildi.

Daha temiz bir Artvin sloganıyla temizlik çalışmalarını sürdüren Artvin Belediyesi merkezde yaptığı genel temizlik ve bakım çalışmalarıyla Bayrama hazırlık yapıyor.   Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında; Köprübaşından il merkezine kadar yol kenarı bordür taşı boyama ve düzenleme çalışmaları,  Mahalle araları, yol kenarları, Dere yatakları, ana caddelerin ve ara sokakların yıkanması, mezarlıkların genel bakım ve temizliği, yollarda oluşan çukurların asfaltlanması, kaldırım kenarlarında ki otların biçilmesi gibi genel temizlik çalışmaları yapılırken diğer taraftan da Dere Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak ( Üst Haypet) yolunda sürdürülen yol onarım ve kilit parke döşemesinde de sona yaklaşıldı.

Genel çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, her alan da çalışmalara hız verildiğini belirterek eskizsiz bir şekilde ramazan bayramına ve 36. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivaline girmek istedikleri söyledi. Kocatepe;” Bayram hazırlıklarımız kapsamında hummalı çalışmalara başlayarak ana caddelerden mahalle aralarına, dere yataklarından, Çoruh havzasına, mezarlıklara kadar bir çok konunda dokunmadık yer bırakmadık.  Çalışmalarımız arefe gününe kadar devam edip vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu ortamda bayram geçirmesini arzuluyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin yaklaşan ramazan bayramlarını tebrik eder sağlık, mutluluk, huzur dilerim.

Ayrıca bayramın 4.günü başlayacak olan 36. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festival hazırlıkları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçen yıl olduğu gibi de bu yılda üstüne koyarak vatandaşlarımızın daha güzel bir festival geçirmeleri için çalışıyoruz” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR