Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİ PERSONELİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ARTVİN BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİ PERSONELİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Artvin Belediyesi, kadroya geçen 167 personeline hükümetimiz tarafından verilen %4’lük zammı ödedi.

Hizmet alımında çalışan işçiler 2 Nisan 2018 günü süresiz sözleşme imzalayarak kadroya geçmeleriyle birlikte hükümetimiz tarafından kadroya geçen işçilerin maaşlarına %4’lük zamda bulunuldu. Artvin Belediyesi de kadroya geçen 167 personeline, hükümet tarafından verilen %4’lük zammı bayram öncesi ödeyerek personelin yüzünü güldürdü.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  çalışanının alnındaki ter soğumadan emeklerinin karşılıklarını verdiklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Hükümetimiz tarafından taşeronda çalışan işçilere kadro hakkı verilmişti ve bununla beraber süresiz sözleşme imzalayan işçiye %4’lük te zam yaptı. Bizde hükümetimizin işçiye verdiği bu hakkı bayram öncesi hesaplarına yatırarak çalışanlarımızı sevindirdik. Zamlarını güle güle harcasınlar. Çalışanlarımın adına Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğana teşekkür eder tüm personelimin bayramını şimdiden kutlarım.” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA