Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ BAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

ARTVİN BELEDİYESİ BAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Artvin’de baharın gelmesiyle birlikte Artvin Belediyesi saha çalışmalarına hız verdi.

Zorlu geçen kış şartları nedeniyle ilimizde bozulan yolların ve kaldırımların onarımı yapılırken diğer yandan da genel temizlik çalışmaları yürütülüyor.

Artvin Belediyesi tüm birimleriyle sabah mesaisine Hastanene kavşağında toplanarak 7 mahalle ve park bahçelere başta olmak üzerek şehrin  genel inde çevre temizliği başlattı. Personeline  Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’de eşlik etti.

Hastahane kavşağında personeliyle birlikte olan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, temizlik personeli görevini her ne kadar yerine getirse de baharın gelmesiyle  il genelinde mıntıka temizliği yapılması gerektiğini belirterek hem çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak hem de birlikte çalışmanın hazzını almak amacıyla  belediyenin tüm çalışanlarıyla sahaya indiklerini söyledi.

Başkan Kocatepe;” Bu şehir bizim, gönül isterdi ki vatandaşlarımız daha duyarlı olsun. Şehrimiz temiz oldukça, gelen misafirlerimiz ve ilimizde yaşayan vatandaşlarımız ferah ve daha sağlıklı bir ortamda hep birlikte yaşamış oluruz. Birlikte böyle bir temizlik çalışmasını başlatmamız sadece baharın gelmesiyle değil, zaman zaman gezdiğim de kötü görüntülerle karşılaşıyordum. Bahar bahanesi oldu” dedi.

Başkan Kocatepe, “Belediye çalışanlarımızla el ele vererek, 7 mahallemizin en ince detayına kadar temizliğini yapıyoruz. Umarım vatandaşlarımızda bundan sonra çevreye karşı daha duyarlı olurlar” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ARTVİN’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILIYOR