Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ ASFALT PLENTİNE KAVUŞUYOR

ARTVİN BELEDİYESİ ASFALT PLENTİNE KAVUŞUYOR

Artvin Belediyesi’nin Erzurum kara yolu üzerinde kurduğu Asfalt plenti çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Artvin Belediyesi, yolların daha rahat ve konforlu ulaşıma sağlayabilmesi amacı ile Erzurum kara yolu üzerinde yaklaşık 2 dönüm arazi üzerine Asfalt Plenti kuruyor. Asfalt sezonuna yetiştirmesi için Asfalt Plentinin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken tamamlandığında saatte 90 ton asfalt üretecek. Asfalt Plentinin perde duvarları tamamlanarak kaplama betonuna başlandı. Hava şartlarına bağlı olarak beton işlemlerinin bir ay içerisinde tamamlanması ile asfalt plentinin parçaları birleştirilerek, asfalt sezonunda hizmete açılması planlanlanıyor.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yollar için asfaltın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak şehir merkezinde ki yolların yeniden elden geçileceğini söyledi. Kocatepe;” Bildiğiniz üzere ilimizde Özel İdareye ait asfalt plenti var. İlçeler ve köylere bu plentin ürettiği asfalt gönderiliyor. Bu yüzden şehir merkezinde çok fazla asfalt dökülecek yer olmasına rağmen sınırlı miktarda gelen asfalt bize yetmiyordu. Bizde kendi başımızın çaresine bakarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle görüşmemiz sonrasında saatte 90 ton üretim kapasiteli asfalt plentinin kurulumuna başladık.Bu sayede şehir merkezinde gerek yenilenmesi gereken yollar, gerekse yeni yapılmakta olan yollar için asfalama çalışmasını yapacağız. Artvin’e daha güzel hizmetler verebilmek için bu tesisimizi belediyemize kazandırıyoruz.”dedi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı