Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ 2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

ARTVİN BELEDİYESİ 2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Artvin Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Artvin Belediye Meclisinin Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe başkanlığında yapıldı.

Belediye başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya AK Parti ve MHP grubu eksiksiz katılım sağlarken CHP grubundan Nermin Albayrak izinli sayıldı.

Meclis 11 gündem maddesiyle toplantıya geçmeden önce açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2019 yılının Artvin için hizmet dolu bir yıl olmasını temenni ederek tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutladı.

Sırası ile gündem maddeleri görüşmeye alınarak oy birliğiyle kabul edildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET