Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ 2017 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

ARTVİN BELEDİYESİ 2017 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Artvin Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Her ayın ilk haftası Çarşamba günü olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Artvin Belediyesi Meclis üyeleri 2017 yılının son toplantısı için Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe başkanlığında toplandı.

Artvin Belediyesi toplantı salonunda  yapılan meclis toplantısında gündem içi 4 gündem dışı 3 madde görüşülerek  karara bağlandı.

Meclis toplantısında gündem içi görüşülen maddeler;

1-Belediyemizde görev yapmakta olan Kamu Görevlilerine Sosyal Denge Tazminatı ödenmesi, ödenecek miktarın belirlenmesi için en çok üyeye sahip yetkili Memur Sendikası ile görüşme yapmak ve Sözleşme imzalamak üzere Belediye Başkanı Sayın Mehmet KOCATEPE’NİN yetkili kılınması hususunun görüşülmesi

2- Belediye Gelirleri 2018 yılı ücret tarifelerinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

3-Artvin Belediyesine ait Artvin Merkez, Dere Mahallesi, Habazoğlu Sokak 277 ada 19 parsel 8.kat 31 nolu bağımsız bölümün satış kararı alınması hususunda satış bedelinin belirlenmesi ve iş ve işlemlerin yürütülmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.

4-a)Belediye Meclisinin 01/11/2017 tarih 106 sayı, 06/09/2017 tarih 87 sayı, 04/10/2017 tarih 101 sayı ve 04/10/2017 tarih 97 sayılı kararları ile İmar Komisyonuna havale edilen imar komisyon konuları,

1. b) Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Başkanlığımıza sunulan Artvin İli, Merkez İlçesi, Orta Mahalle sınırlarında bulunan 206 ada 109 parsel sayılı taşınmaza ait plan değişikliği hususunun görüşülmesi.

Gündem Dışı Konular;

2-Artvin merkez Çayağzı Mahallesi Hasan Çıtak Caddesi 78,00 m² yerin Seyitler Köyü Dolmuş durağı olarak kiralanabilmesi için karar alınması ve kira bedelinin tespiti için bedel Tespit Komisyonuna, iş ve işlemlerin yürütülmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

3- Artvin İli Merkez İlçesi Çarşı Mahallesi 471 ada 37 parsel sayılı taşınmaza yönelik plan notu değişikliği talebinin görüşülmesi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı