Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

ARTVİN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Artvin Belediyesi tarafından Gençlik Merkezinde düzenlenen, 1.Kitap Fuarına ilgi artarak devam ediyor.

Birçok yayınevi ile yazarın okurlarıyla buluştuğu kitap fuarı dolup taşarken katılımcılar aradığı kitapları bulmanın mutluluğunu yaşadı. Satın aldıkları kitapları yazarlara imzalatma imkanı da bulan kitap severler düşüncelerini şöyle dile getirdi:

Artvin’e yakışır bir fuar olduğunu yayın evlerinin çokluğu nedeniyle aradıkları kitapları bulduklarını belirten kitap severler şehre bu fuarı kazandıran Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye de teşekkürlerini ilettiler.

FUARA İLGİ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Artvinli vatandaşların yanı sıra ilçelerden ve civar illerden gelen öğrenci ve öğretmenlerin de ziyaret ettiği fuara ilgi ilk günden itibaren artarak devam ediyor. Kitap Fuarı ilk 3 gününde 15 bin kişinin ziyaret ettiği kayıtlar arasında yer aldı.

BELEDİYE BAŞKANI KOCATEPE’DEN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Artvin Belediyesi 1. Kitap Fuarına Hopa’dan gelen 25 öğrenciyi kapıda karşılayan Başkan Kocatepe, öğrencilere aldıkları kitapları koymaları için sıfır atık projesi kapsamında belediyenin yaptırmış olduğu torbaları dağıttıktan sonra öğrencilerin beğendikleri kitapları hediye etti.

MASALCI DEDE ile MASKOTLAR İLGİ ODAĞI OLDU

Artvin Belediyesi 1. Kitap Fuarında Samsundan gelen Masalcı Dede Lakaplı Cemalettin Kavaklıgil anlattığı masallar ile fuarın en popüler yazarları arasında yer alırken çocuklar tarafından ise Maskot olan Efe ile Ece ilgili odağı oldu.

REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE 50 KULÜBE