Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BELEDİYE SPOR YEDİ SPORCUYLA ANLAŞTI

ARTVİN BELEDİYE SPOR YEDİ SPORCUYLA ANLAŞTI

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Transferde atağa kalktı.

2016-2017 Sezonun da Türkiye 2. Lig Basketbol Liginde Mücadele edecek olan Artvin Belediyesi Spor Takımı dış Transferde Yedi Sporcuyla anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlüğe Şahin Ateşdağlı getiren Artvin Boğaları diş transferde de Eskişehir Basket Takımından Çağatay Çelik (Pivot),Melih Sevda (Forvet),Boluspor’dan (Guard) Cemal Bayraktar, Bursaspor’dan ( Forvet ) Mete Doğan, Samsun Atakent Belediyesin den (Forvet)Yiğit Barışık, 68 Aksaray Belediyesin den Levent Demirci ve eski oyuncularımızdan Forvet mevkisinde oynayan Tolga Alıcıoğluyla 1 yıllık anlaşma sağladı.

Artvin Belediye Başkanı ve Basketbol Takımının onursal başkanı Mehmet Kocatepe; “şuana kadar hocamız ve 7 sporcuyla anlaştık. Transferlerde fazla aceleci davranmıyoruz ama 18 Eylüle kadar transferleri bitirip kampa eksiksiz gitmeyi düşünüyoruz. Yaptığımız transferler geçen yıl ikinci ligde oynamış ve ligin atmosferini iyi bilen sporcuları aldık. Geçen yıldan alt yapıta oynayıp da 3 ligde de oynayan 5 sporcumuz ve şuana kadar anlaştığımız oyuncularımızın dışında da 3 transferde yapıp transfer sezonunu kapatacağız.

Her Zaman dediğim gibi bu sene Artvin’imiz için Basketbol çok daha güzel olacak. Transferleri de Artvin’imize yakışacak şekilde yaptık.  Geçen yıllarda olduğu gibi Artvin halkıyla sporcuları birlik beraberlik içinde olmalarını sağlarsak inanıyorum ki geçen yıllarda yakaladığımız başarılarının üstüne koyarak gideceğiz.  Bu sene 2.Lig çok farklı geçecek geçen yıllarda oynadığımız ligler gibi değil bu lig daha sert bir lig bu yüzden başta seyircimize, Teknik ekibe ve sporculara çok büyük iş düşecek bu yükü de Allahın izniyle birlikte aşacağız” dedi.

HABAZOĞLUNA YENİ BAĞLANTI YOLU