Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı Öğrencilerle Buluştu

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Basketbol 2. Lig’inde mücadele edecek olan Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Gazi İlköğretim  okulu öğrencileri ile panelde bir araya geldi.

Artvin Belediye Spor Basketbol takımı Genel Menejeri Uğur Delikanlı, Takım Coachı Şahin Ateşdağlı ve basketbolcular, Artvin Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri ile panelde bir araya geldi. Artvin Belediye Spor’u okul bahçesinde karşılayan öğrenciler büyük sevinç yaşarken. Takımımızın bu yılki maskotu “BOĞAÇ” öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Panel’de öğrenciler Basketbolculara ve Coach Ateşdağlı’ya merak ettikleri soruları sordular. Ateşdağlı öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap vererek tavsiyelerde bulundu. Takımımız genel menejeri Uğur Delikanlı, Artvin Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’nin basketbola verdiği katkılar sayesinde, Artvin’de Basketbolu hak ettiğ

i yere taşıyacağız ve seneye 1. Ligde oynayacaklarını ifade etti.

Panel, Artvin Belediye Spor Basketbol oyuncularının öğrenciler ile fotoğraf çekinmesi ve öğrencilerin ilgi odağı olan takımın maskotu “BOĞAÇ” ile oyun oynaması ile son buldu.

RÜYA TAKIM İLK MAÇINA ÇIKIYOR