Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ AÇILDI

ARTVİN ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ AÇILDI

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’NA 30 projeyle katılım sağlayan Artvin Anadolu Lisesi sergisi açıldı.

Artvin Anadolu Lisesi’nde yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı sergisi açılışına Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan, İl Mili Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından protokol sergiyi gezerek projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Fuarda Artvin Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldığı 30 proje görücülerine sunuldu. Sergide en yoğun ilgiyi Erzurum’da düzenlenen TÜBİTAK 47’ci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge yarışmasına ‘farklı markalardaki siyah çayların kırılma indislerinin damak tadına etkisi’ projesi ile katılan Artvin Anadolu Lisesi fizik öğretmeni Mehmet Taşkan ve öğrenciler Yasemin Sarıkaya ile Doğukan Güneş’in 10 ilden 2046 proje arasından bölge 2’si olan çalışması görüyor.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ