Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ANTİÇ ELEKTRONİK LED TV SATIŞ NOKTASI HİZMETE GİRDİ

ANTİÇ ELEKTRONİK LED TV SATIŞ NOKTASI HİZMETE GİRDİ

Artvin’de İnönü Caddesi’nde yeni bir iş yeri daha “Antiç Elektronik LED TV Satış Noktası” açılış töreni ile hizmete girdi

Açılış törenine , AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, CHP İl Başkanı Yücel Kurt, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mahsut Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla açılışta yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Allah bu millete zeval vermesin. Allah bu milletin birlik ve beraberliğini bozmasın. Allah bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlere de fırsat vermesin vurgusunu yaparak; “terörün bittiği huzurun hakim olduğu Türkiye’de huzur içerisinde Rabbim hepimizi yaşatsın. Artvin hepimizin sizlerle beraber, yönetmeye çalışıyoruz. Belediye başkanımız güzel hizmetler yapıyor. İnşallah Artvin’de yaşayanların refahı ve huzuru için daha da  konforlu yaşamamız için kamu da ve özel sektörde çalışanlara yarıyor. Bu müessesenin de Artvin’imize ve iş yeri sahibi Sedat Beye hayırlar getirmesini diliyorum. Helalinden bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kışla’nın ardından Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, açılışta yaptığı konuşmada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın gününde Cumhuriyet’in ruhuna uygun yeni bir dükkanın açılışındayız diyerek;  “açılan her yeni müessese, şehrimizin hayat damarlarından bir tanesinin daha açılması, genişlemesi anlamına geliyor” dedi.

Kocatepe konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “iş demek istihdam demek, yaşanılabilir bir Artvin demek. Şimdiye kadar daha çok hizmet sektörü, gıda sektörü vb iş yerleri açılırken şimdi daha farklı gerçekten de ihtiyacımız olan bir iş yeri açılışındayız.  İş yeri sahibi Sedat abimiz, yıllardır burada televizyon hastanesinde tamir işleri yapıyordu. Şimdi ise güzel bir adım atarak, yeniliklere ayak uyduralım diyerek şehrimize bir yenilik katmış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Antiç Elektronik LED TV Satış Noktası İş yeri sahibi Sedat Antiç de Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin konuşmasının ardından törene katılanlara teşekkür ederek, Milletvekili Kışla ve Belediye Başkanı Kocatepe ile birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Açılış töreni, kurdele kesiminin ardından Milletvekili Kışla ve Belediye Başkanı Kocatepe ve beraberindekilerinin  Antiç Elektronik LED TV Satış Noktası’ nda incelemelerde bulunulmaları ile erdi.

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS KARARLARI ÖZETİ