Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / AİLE HEKİMLERİNDEN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ CHEK-UP

AİLE HEKİMLERİNDEN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ CHEK-UP

Artvin’de Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Check Up uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Artvin,  1 Nolu Aile Hekimliği merkezinde Sağlık İl Müdürü Opr. Dr. İrfan Akalın tarafından yapılan açıklamada Check-up yaptırmak isteyen vatandaşların kayıtlı bulundukları aile hekimine giderek ücretsiz bir şekilde  hizmetten faydalanabileceklerini ve hangi yaş grubunda olursa olsun o yaş gurubunun gereklerine göre aile hekimi tarafından check up yapılabileceğini söyledi.

İlk Chek  – Up taramasını, Vali Yardımcısı İdris Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Garnizon Komutanı Abdulrahman Cengiz Çerçi ve protokolün yaptırdı.

BAŞKAN KOCATEPE 27 DÖNÜMLÜK ARAZİYİ ARTVİN BELEDİYESİNE KAZANDIRDI