Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / AGD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

AGD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

Artvin Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Kocatepe’yi ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Anadolu Gençlik Derneği Artvin Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Anadolu Gençlik Derneği, evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan bir gençlik derneği olduğunu belirttiler.

Artvin Şubesi olarak gençlerle sürekli bir araya gelecek programlar organize ettikleri ifade ederek sabah namazı buluşmaları, gençlik kampları, haftalık sohbetler gibi faaliyetlerinin olduğunu söylediler.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından 81 ilde düzenlenen Liseler arası ‘’Siyer-i Nebi’’ yarışmasının Artvin ve ilçelerinde hazırlıklarının sürdüğünü de sözlerine eklediler.

Başkan Kocatepe, Anadolu Gençlik Derneğinin çalışmalarını yakından takip  ve takdir ettiğini belirterek gençlere yönelik yapılacak her türlü çalışmalarda destek olduklarını söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı  yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK