Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ADALET BAKANI GÜL’ÜN ACI GÜNÜ

ADALET BAKANI GÜL’ÜN ACI GÜNÜ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün 83 yaşında vefat eden amcası Tevfik Gül’ün cenazesi toprağa verildi.

Gül için Ardanuç Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, Bakan Gül’ün yanı sıra babası Cemil Gül ve diğer aile fertleri ile Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile vatandaşlar katıldı.

Abdulhamit Gül, ikindi vakti kılınan cenaze namazı öncesi cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Namazın ardından Bakan Gül, bir süre tabutu taşıdı.

Başkan Kocatepe namaz öncesi Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül ile birlikte merhumun evine giderek ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Tevfik Gül’ün cenazesi, Ardanuç ilçesine bağlı Peynirli köyü mezarlığına defnedildi.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK