SİNEKLERLE MÜCADELEMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Genel 23/07/2019 08:29

Artvin Belediyesi, havaların ısınmasıyla beraber şehirde artan karasinek ve sivrisineklerle mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Belediyesinin temizlik ekipleri, haftada 2 kere olmak üzere tüm şehirde karasinek ve sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Artvin Belediyesi, pek çok sağlık sorununa davetiye çıkaran sinek ve sivrisineğe karşın yaptığı ilaçlamada insan sağlığına zararsız ‘biyosidal’ maddeler içeren ilaçlar kullanııyor. Hafta da iki kere olmak üzere sinek ve sivrisineklere karşı tüm şehirde ilaçlama yapıldığını belirten Başkan Elçin sözlerine şöyle devam etti: Başkan Elçin: “ Yaz aylarında şehirde artan sineklere karşı ekiplerimiz düzenli olarak ilaçlama yapıyorlar. İlaçlama yapılmadan önce muhtarlar ile görüşme yapılarak mahallerinde ilaçlardan etkilenecek hayvanların olup olmadığını araştırıp önlemlerini alarak ilaçlama yapıyoruz. İlaçlamada insan sağlığına zararı olmayan biyosidal maddeler içeren ilaçlar kullanıyoruz. 7/24 Biz Burdayız uygulamamız ile vatandaşlarımızın yanında olarak daha temiz ve sağlıklı bir Artvin için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.’ Dedi.