BAŞKAN ELÇİN’İ ARTVİN ARICILAR BİRLİĞİ ZİYARET ETTİ

Genel 22/07/2019 18:51

Artvin Arıcılar Birliği Başkanı İbrahim Durmuş ve Kocaeli Artvin Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Tekgümüş’Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Arıcılar Biriliği Başkanı İbrahim Durmuş ve yönetimi Başkan Elçin’le bir süre sohbet ederek Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 8 Eylül’de Körfezde düzenleyeceği Bal ve Kültür Festivaline davet ettiler. Nazik ziyaretleri ve davetleri için Artvin Arıcılar Birliğine teşekkür eden Başkan Elçin, Artvin’de üretilen balın sağlıklı olduğunu ve Artvin’in tanıtımında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek Artvin Balını üreten, üreticilerimizin her zaman destekçileri ve yanlarında olacaklarını ifade etti. Ziyaret Arıcılar Birliği Başkanı İbrahim Durmuş, Başkan Yardımcısı Remzi Demir ve Kocaeli Artvin Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Tekgümüş’ün Başkan Elçinle hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.