CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 22/07/2019 18:48

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve Yönetimi Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde oybirliği ile Cumhuriyet Hak Partisi Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Olgun Gümrükçü ve yeni yönetimi, Artvin Belediyesi hizmet binasında çalışan belediye personelini tek tek ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilemesinin ardından Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti. Başkan Elçin’e yeni yönetimini tanıtan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü; genç, dinamik ve çalışkan bir ekip olduklarını belirterek Artvin’in doğasını bozmadan geliştirerek büyütebilmek için hep birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Elçin, yeni yönetimin Artvin için hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile hatıra fotoğrafı çekinerek makamdan ayrıldı.