Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

FIFA KOKARTLI ESKİ TÜRK HAKEMİ SELÇUK DERELİ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ.

Genel 22/07/2019 18:46

FIFA kokartlı eski Türk hakemlerinden ve Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya eski İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Artvin Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Elçin ve Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya eski İlçe Başkanı Mustafa Selçuk Dereli bir süre sohbet ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular Başkan Elçin, nazik ziyareti için Cumhuriyet Halk Partisi eski Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli’ye teşekkür etti. Ziyaret makamda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.