Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ELÇİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Genel 22/07/2019 18:43

39. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Artvin’de düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonasına verdiği desteklerden ötürü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu camiası Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Halk Oyunları Camiası, Başkan Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek 1.200 rakımlı Kafkasör Yaylasında düzenlenen ve bu özelliği ile bir ilk olan Kulüpler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonasına verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederek, Artvin yöresine ait Halk Oyunları kıyafetli plaket hediye ettiler. Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Artvin’in tanıtımında katkıda bulunacak organizasyonların destekçisi olacaklarını belirtti. Ziyaret makamda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Ziyarette; Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öngüner, THOF Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Nurettin Albayrak, THOF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Şeref Öngüner, Artvin Halk Oyunları Camiasından Tanju Özer, Murat Altuntaş, Ferhat Altuntaş ve Ersin Altun yer aldı.