Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN MAKAMINDA ARTVİN GELENEKSEL BOĞA GÜREŞLERİNİ YAŞATMA VE YAYLALARINI KORUMA DERNEĞİNİ KABUL ETTİ

Genel 22/07/2019 18:38

Artvin Geleneksel Boğa Güreşlerini Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Derneği Başkanı Erkan Keskin ve Yönetimi Başkan Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Artvin Geleneksel Boğa Güreşlerini Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Dernek Başkanı Erkan Keskin; Artvin Belediyesi Organizasyonunda bu yıl 39’uncusu yapılan Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivalinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğinden ötürü ve derneğe vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Elçin’e teşekkürlerini iletti. Başkan Elçin Artvin’in tanıtımında büyük katkı sağlayan ve şehrin en büyük organizasyonu olan Kafkasör Festivalini Artvin Geleneksel Boğa Güreşlerini Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Derneği ile birlikte başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti. Ziyaret Artvin Geleneksel Boğa Güreşlerini Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Derneği Başkanı Erkan Keskin Başkan Elçin’e plaket takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.