İÇME SUYU ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Genel 16/09/2021 17:04

Artvin Belediyesi, Artvin Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon şebeke hattı yapım işi kapsamında, Artvin halkının gönül rahatlığıyla su içmeleri için su depoları arası ilettim hattı, eskiyen su depoları, maslakları yenileme, eskiyen ve yetersiz kalan su hatlarının yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda uzun yıllardır Artvin’in su ihtiyacını karşılayan ve artık eskiyerek içme suyu ihtiyacına cevap veremeyen Havuzbaşı mevki ve Yeşilkent Sitesinde ki 2 adet su deposunu yıkarak yerine yeni ve modern nitelikli içme suyu deposu inşa çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle’de (İskebe) bulunan su deposunun iç mekanik teçhizatı yenilenerek içerisinin seramik kaplaması ve yalıtımı gerçekleştiriliyor.

Katrevan su deposundan Yenimahalle su deposuna yapılan yeni hat çalışmasında; kazı ve su borusu döşeme işlemleri tamamlanmak üzeredir.…