İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ARTVİN ZİYARETİ

Genel 14/09/2021 18:00

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket gezisi kapsamında şehrimizi ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i, Halitpaş Meydanında Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, CHP ve İYİ Partiden oluşan heyet karşıladı. Başkan Elçin’in eşi Suna Elçin, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e çiçek ve eşarp taktim etmesinin ardından Halkoyunları ekibi gösteri gerçekleştirdi.

Karşılama merasiminin ardından program İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in esnafı ziyaret ederek ülkenin ekonomisi üzerine sohbet etmesiyle devam etti.

Program, Esnaf ziyaretinden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in yaptığı konuşma ile sona erdi.

Genel Başkan Akşener’in ziyaretinde, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri ve vatandaşlar yer aldı.