ARHAVİ İLÇEMİZİN YARALARINI BİRLİKTE SARIYORUZ

Genel 23/07/2021 17:08

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Sn. Seyit Torun, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan, CHP Trabzon Milletvekili Sn. Ahmet Kaya, CHP Samsun Milletvekili Sn. Kemal Zeybek, CHP Ordu Milletvekili Sn. Mustafa Adıgüzel, CHP PM Üyesi Sn. Sevgi Kılıç, CHP Artvin İl Başkanı Sn. Ahmet Biber ile birlikte Arhavi ilçemizde yaşanan sel felaketinin 2. gününde afetten etkilenen yerlerde incelemelerde bulundu.

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Elçin, Artvin Belediyesi imkanları doğrultusunda Arhavi Halkının yanında olacaklarını söyledi.

Arhavi İlçemizin Yaralarını Birlikte Sarıyoruz

Arhavi ilçemizde yaşanan sel felaketi neticesinde, şehir içme suyu şebeke hatlarının zarar görmesi üzerine Arhavili hemşehrilerimizin içme suyu desteğinde bulunduk. Olay yerine ise Vidanjör ve teknik personelimizi sevk ederek Arhavi ilçemizin normal yaşamına dönmesi için çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz.

Birlikteysek eğer gücümüz her şeye yeter…