Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

İLİMİZDE KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Genel 19/07/2021 14:02

Kurban Bayramı nedeniyle Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Belediye Başkanımız Demirhan Elçin ve il protokolü, şehitliği ziyaret etti.

Kurban Bayramı arifesinde Garnizon Komutanlığı Şehitliği’ne yapılan ziyarete şehit aileleri ve gaziler, Vali Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Sayın Piyade Albay Şükrü Şenduran, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

İl protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı.

Ardından din görevlilerince Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile program sona erdi.