Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA GARNİZON ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Genel 15/07/2021 11:48

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Valimiz Sayın Yılmaz Doruk ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında garnizon şehitliğini ziyaret etti.

Valimiz Sayın Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin Garnizon Komutanı Sayın Piyade Albay Şükrü Şenduran, , Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, kurum müdürleri siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Buradaki tören Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edilmesi ile sona erdi.