Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN İL KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

Genel 14/07/2021 14:33

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemi ile düzenlenen Artvin Valiliğinin 2021 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Demirhan Elçin’inde diğer kurumlarla koordinasyon gerektiren konuları dile getirdiği toplantı, ilimizde yapılan yatırımların değerlendirilmesi, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin sunumuyla devam etti.

Toplantı sonunda söz alan Başkan Elçin; “Artvin Şehir İmar Planı Rize İdari Mahkemesi tarafından iptal edildi. Bizde üst mahkemeye yürütmeyi durdurması ve kararın iptali için dava açtık. Ama olası bir yürütme durdurmasını alamasak şehir imar plansız kalmasın diye çalışmalara da başladık. 22 kuruma, kurum görüşlerini vermeleri için yazı yazdık. Bütün kurumlarımızın ivedi bir şekilde görüş bildirmelerini istiyorum. “ dedi.

Vali Doruk ise şehrin imar plansız kalmaması için, Başkan Elçin’in, şehir imar planı ile ilgili isteğini hızlandırılması hususunda kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Yılmaz Doruk başkanlığında, video konferans yönetimi ile yapılan toplantıya, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire amirleri, yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.