Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYESİ SİVRİSİNEK VE HAŞERE MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Genel 30/06/2021 11:41

Artvin Belediyesi’nin zararlı haşere gruplarına karşı düzenli olarak sürdürdüğü ilaçla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Artvin Belediyesi ilaçlama ekipleri, yaz ayları ile birlikte başlayan sinek ve haşere sorununu, doğanın dengesine uyumlu ilaçlar ile yapılıyor. Artvin Belediyesi hazırlamış olduğu program dahilinde arıcılıkla uğraşan vatandaşlarında zarar görmemesi için ilaçlama çalışmalarını geceleri düzenli bir şekilde uyguluyor.